logo

 

 

 

 

Harmony Duo Repertoriu

Suntem intrebati adesea de repertoriul pe care il avem:

Cantitatea nu justifica calitatea de cele mai multe ori.

   Pentru a satisface curiozitatea celor mai multi,am decis sa creem si aceasta rubrica grupata pe genuri de muzica sau limba in care sunt interpretate melodiile si care acopera cerintele celor mai diverse evenimente:cocktails,cine festive,nunti,botezuri,aniversari,petreceri de firma si de sfarsit de an,etc.

Avand peste 15 ani de experienta muzicala Harmony Duo vine in intampinarea dvs. cu un program divers pentru a satisface cele mai exigente dorinte: jazz,evergreens,muzica latino,disco,rock&roll, twist,country,greceasca,etc.

Un segment aparte il reprezinta muzica usoara romaneasca si populara. De asemenea programul instrumental de Cafe-concert si Traditional Romanesc cu muzica de nunta si muzica de petrecere , pe care nu-l voi mai mentiona.

Binenteles ca permanent,incercam sa imbunatatim repertoriul pe care-l avem,pentru a fi la curent cu cerintele celor care ne solicita.

In continuare va prezentam o parte din piesele pe care le interpretam.

harmony duo,formatie,nunta,formatii nunta,nunta formatii,formatii nunti,formatie nunta,formatii de nunti,formatii de nunta,formati nunti,formati de nunta,formatii la nunta,formatii pentru nunta,formatii romanesti, formatii pentru nunti,formatie nunta bucuresti,formatii pentru nunta bucuresti,nunti bucuresti,formatii nunta brasov,formatii brasov, formatii nunta constanta,formatie constanta, nunti constanta,formatii de nunta constanta,formatii Ploiesti,formatii pentru nunta Ploiesti,formatii nunta prahova, formatii nunti valcea,formatii de nunti rm. Valcea,nunti,Pitesti,formatii de nunta Pitesti,formatii muzica nunta Pitesti,formatie de nunta Pitesti,formatii botez,formatie pentru botez,formatie evenimente,muzica evenimente,evenimente de lux,formatii muzica populara,formatii de muzica populara,muzica de nunta,muzica nunta,muzica de nunti,formatii muzica,muzica nunti,muzica la nunti,muzica pentru nunta, formatie muzica usoara bucuresti, muzica populara de petrecere,formatie muzica nunta,muzica de petrecere,formatii muzica petrecere,muzica greceasca,formatii muzica greceasca,evenimente muzica greceasca

Copyright © 2011 Harmony Duo.Toate drepturile rezervate.