logo

Daca viata dumneavoastra este marcata de un eveniment inedit,fie ca este vorba de nunta,botez,aniversare,petrecere de firma,petrecere de sfarsit de an,cocktailuri sofisticate,spectacol pop-rock,seara traditionala greceasca,etc.,indiferent ca va aflati in Bucuresti,Constanta,Sinaia,Ploiesti,Pitesti,Brasov,etc., Harmony Duo va poate fi alaturi cu seriozitate si profesionalism facand din evenimentul mult visat ceva unic si de neuitat.

Ce va putem oferi ?

    In primul rand o atmosfera placuta,o muzica buna,un sound profesional.

    Aveti nevoie de o formatie pentru nunta care sa poata interpreta cele mai diverse genuri de muzica:muzica usoara romaneasca si internationala,latino,pop,rock,greceasca,muzica populara si de petrecere(folclor autentic romanesc)sau chiar jazz si evergreens?

    Doriti sa organizati un cocktail,cina festiva,aniversare, nunta sau botez,o seara traditionala romaneasca sau greceasca?

Sunteti la locul potrivit!

   Ca "Duo" sau alaturi de colaboratorii nostri: saxofonist,violonist,guitarist,bouzuki,pianist cocktail,Dj,va putem satisface cele mai exigente dorinte.

Harmony Duo contact

   

NOU !!

Oferim preturi atractive pentru nuntile ce vor avea loc in lunile ianuarie-mai,luna noiembrie,precum si duminicile din 2015 !!

Oferta pentru Spectacolul "Seara Greceasca-Greek Party",in care va puteti delecta cu cele mai cunoscute hituri in limba greaca,in acorduri de Bouzuki.

  Preturile sunt influentate de mai multi factori:distanta pana la locul evenimentului,numarul de ore,cantitatea de echipament de care avem nevoie,componenta formatiei sau numarul de colaboratori..

       Va asiguram un raport pret-calitate,excelent !!

 

 

http://Formatie nunta Harmony Duo/

 

formatii nunta, bucuresti, formatii nunti, formatii nunta bucuresti, formatii, formatii nunta constanta, formatie, nunta, botez, petrecere, cover band, muzica nunta, muzica de petrecere, muzica populara, formatii bucuresti, constanta, ploiesti, pitesti, valcea, buzau, brasov, repertoriu nunta, muzica usoara, muzica petreceri, muzica formatii, preturi formatii, preturi nunta, formatii mamaia, formatii din constanta, formatie muzica usoara, harmony duo, hd band, romania

Spectacol "SEARA GRECEASCA"- GREEK SHOW

Spectacol Traditional Romanesc  :  Muzica de Petrecere(live)

Muzica Instrumentala  -  Cafe Concert

Copyright © 2011 Harmony Duo.Toate drepturile rezervate.